an-gi Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1099 Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2013 Τόπος : Rockland
 | Θέμα: O Motörhead ντράμερ μια προειδοποίηση προς τον Lemmy 14.10.13 9:33 | |
|  Ο ντράμερ Mikkey Dee έχει εκδώσει μια προειδοποίηση προς τον frontman Lemmy Kilmister , λέγοντας ότι είναι καιρός να άρχισει να φροντίζει τον εαυτό του .
Το συγκρότημα τα πηρε στο κρανιο φέτος, όταν Lemmy πέρασε αρκετές εβδομάδες στο νοσοκομείο , στη συνέχεια έπεσε άρρωστος και πάλι μετά από λιγο . Αναγκάστηκαν να ακυρώσουν μια περιοδεία και ακόμη να υπέμενουν τις φήμες οτι ο μπασίστας και τραγουδιστής είχε πεθάνει μετά από τη σύντομη εμφάνιση της μπάντας στο Wacken Festival της Γερμανίας .
Ενω ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου album Aftershock - αλλά ο Dee ανησυχεί για την υγεία του.
Στο χαρακτηριστικό εξώφυλλο του την τελευταία έκδοση του Classic Rock , ο ντράμερ λέει: «Νομίζω ότι μετά από όλα όσα έχει περάσει , θα ήθελα να πω το εξής: « Lem , δε κουραστικες να αρρωσταίνεις ; ήρθε η ώρα να αρχίσεις να φροντίζεις τον εαυτό σου . "
Αλλά ο Lemmy είναι αμετανόητος . Λέει στο νοσοκομείο : « Δεν ήταν τίποτα ? Είμαι πάνω από αυτό."
Και παρόλο που ο ίδιος δέχεται τους φίλους του, προσθέτει : « Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι μου λένε τι να κάνουν - ακόμα κι αν θα μπορούσε να είναι σωστό . "
Ο 67χρονος Lemmy ζει σκληρά , αφού εχει διαγνωστεί με διαβήτη και να του έχουν τοποθετησεί απινιδωτή . Αλλά επιμένει : «Εγώ μπορω ακόμα να σταθω στο μικρόφωνο κάθε βράδυ και να παίξω τα τραγούδια μου . Είμαι όλο και καλύτερα . Μέχρι τη στιγμή που η περιοδεία θα αρχισει θα είμαι έτοιμος . "
Και για να ερθουμε στα διαταυτα δεν μπορεί πλέον ο Lemmy..... by angi
|
|
KWSTAS MARLEY

Αριθμός μηνυμάτων : 435 Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2013
 | Θέμα: Απ: O Motörhead ντράμερ μια προειδοποίηση προς τον Lemmy 14.10.13 13:40 | |
| |
|