UP THE IRONS, THE BEST ROCK AND HEAVY METAL WEB RADIO,
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση
**


Winamp, iTunesWindows Media PlayerReal PlayerQuickTimeWeb ProxyUP THE IRONS**SIMPLY THE BEST***SIMPLY THE FIRST
Loading ...
******
UP THE IRONS COUNTER
Loading ...
RECENT TRACKS
Loading ...
Πρόσφατα Θέματα
» Την Παρασκευή 15-2-19, στις 22:00, νοιώστε το ειδικό βάρος της μουσικής , με τη μοναδική στο είδος της εκπομπή, "Heavy metal is the law" , με τον Άκη και την Κική !!! Καλή ακρόαση !!! :-)
Arthur Brown  Empty15/2/2019, 08:24 από MINDFIELDS

» Την Πέμπτη 14-2-19, στις 23:00, απολάυστε κολύμπι στον ωκεανό του rock, με την εκπομπή του Γρηγόρη, "Ocean Of Rock" !!!
Arthur Brown  Empty14/2/2019, 21:05 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, τη Τρίτη 12-2-19, στις 18:00, μη χάσετε την εκπομπή "Όσα παίρνει ο Cronos" , και απολαύστε την μοναδική ατμόσφαιρα που ο Κρόνος ξέρει να φτιάχνει στις εκπομπές του... :-)
Arthur Brown  Empty11/2/2019, 21:02 από MINDFIELDS

» Μερικές γωτογραφίες του MINDFIELDS, γιά να μην νομίζουμε ότι είναι φάντασμα...:-)
Arthur Brown  Empty2/2/2019, 12:52 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, η εκπομπή του Άκη "Heavy metal is the law" , γιά σήμερα 1-2-19, αναβάλλεται...
Arthur Brown  Empty1/2/2019, 20:59 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, την Παρασκευή 1-2-19 , και ώρα 21:00, ο Akis με την εκπομπάρα του "Heavy metal is the law" !!! Γιά όσους ξέρουν από Heavy metal, αλλά θέλουν να μάθουν και κάτι παραπάνω...Καλή ακρόαση !!!
Arthur Brown  Empty1/2/2019, 14:44 από akis

» Φίλες και φίλοι, η εκπομπάρα του Κρόνου μας "Όσα παίρνει ο Cronos" , αναβάλλεται γιά την Τρίτη που μας έρχεται... Ο Κρόναρος μαζί μας και πάλι , στις 12-2-19... :-)
Arthur Brown  Empty31/1/2019, 21:09 από MINDFIELDS

» Την Πέμπτη, 31-1-19, στις 23:00, η εκπομπάρα του Gregory Iron Man, "Ocean of Rock" !!!
Arthur Brown  Empty30/1/2019, 19:15 από MINDFIELDS

» Το Σάββατο, 2-2-19, στις 20:00, ο MINDFIELDS, και η εκπομπή "In the fields of mind" ... :-)
Arthur Brown  Empty30/1/2019, 08:47 από MINDFIELDS

» The Rumjacks Live in Athens
Arthur Brown  Empty4/11/2018, 14:47 από cronoschelsea

» Iron Maiden Athens 2018
Arthur Brown  Empty23/7/2018, 20:34 από Τζίνα

» Dead Kennedys Panx Romana In Athens
Arthur Brown  Empty16/7/2018, 23:02 από andreas rocco

» Jim Morrison
Arthur Brown  Empty3/7/2018, 15:30 από andreas rocco

» Iron Maiden
Arthur Brown  Empty3/7/2018, 14:07 από andreas rocco

» ροκ φεστιβαλ 2018
Arthur Brown  Empty25/6/2018, 23:49 από Βυζαντινος21

»  Iron Maiden - Trought the years (2016)
Arthur Brown  Empty3/4/2017, 19:47 από cronoschelsea

» Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ UP THE IRONS 10-11-2013
Arthur Brown  Empty3/4/2017, 19:44 από cronoschelsea

» Τα ροκ ημερολόγια - Ιστορική επανέκδοση
Arthur Brown  Empty3/4/2017, 19:39 από cronoschelsea

» GALLAGHER & LYLE
Arthur Brown  Empty24/3/2017, 06:22 από uxk6000

» Η 10η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής Vinyl is Back - Εκεί που συμβαίνει! 17, 18, 19 Μαρτίου 2017 στο «Μουσείο Αυτοκινήτου»
Arthur Brown  Empty14/3/2017, 12:39 από DJL

» 10 VINYL IS BACK – ΤΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Arthur Brown  Empty14/3/2017, 12:27 από sissy

» Οι Dropkick Murphys ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Arthur Brown  Empty14/2/2017, 19:58 από Τζίνα

» Το αντίο των θρυλικών Black Sabbath
Arthur Brown  Empty7/2/2017, 10:47 από DJL

» Vinyl is Back 17-19 Μαρτίου 2017 Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής
Arthur Brown  Empty21/1/2017, 00:18 από DJL

» 10 εμβληματικές μασκότ metal συγκροτημάτων και η ιστορία τους
Arthur Brown  Empty19/1/2017, 23:03 από DJL

» Απίστευτη διασκευή στο “Ήτανε Μια Φορά” του Ξυλούρη από Μάριο Λούπαση- Μάνο Παπαδάκη, με αναφορές σε Iron Maiden & Deep Purple!
Arthur Brown  Empty18/1/2017, 18:12 από DJL

» Kansas ~ Dust in the Wind
Arthur Brown  Empty13/1/2017, 18:15 από DJL

» Γιάννης Δρόλαπας - Δεν «πρόδωσε» ποτέ την ροκ για τα φράγκα
Arthur Brown  Empty10/1/2017, 08:31 από DJL

» Όταν οι Motörhead έπαιξαν για πρώτη φορά στην Αθήνα, τον Μάρτιο του 1988
Arthur Brown  Empty30/12/2016, 13:39 από DJL

» ROCK Ρεβεγιόν 2017 - 31 Δεκεμβρίου στο THESIS ROCK CAFE
Arthur Brown  Empty27/12/2016, 14:55 από DJL

» Maidenance live at Lazy Club – 30/12/2016
Arthur Brown  Empty24/12/2016, 19:02 από DJL

» 2016 - Ο μουσικός απολογισμός της χρονιάς!
Arthur Brown  Empty24/12/2016, 16:03 από DJL

» Σαν σήμερα ειπώθηκε για πρώτη φορά η ωραιότερη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Arthur Brown  Empty20/12/2016, 22:57 από DJL

» Είδαμε «Mouniall» με τον Τζίμη Πανούση στο Can Can
Arthur Brown  Empty19/12/2016, 23:01 από DJL

» Η αληθινή ιστορία του Magic Bus, που τραγούδησαν οι Τρύπες.
Arthur Brown  Empty19/12/2016, 22:49 από sissy

» Το παζάρι Δίσκων του An Club & AN Groundfloor (2 χώροι-1παζάρι) ΚΥΡIΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Arthur Brown  Empty18/12/2016, 03:33 από DJL

» Τι σημαίνει η λέξη «ζαβαρακατρανέμια» στο τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη;
Arthur Brown  Empty18/12/2016, 02:40 από DJL

»  VINYL IS BACK for good and is here to stay!!! Τριήμερο μουσικής και...βινυλίων!
Arthur Brown  Empty15/12/2016, 11:31 από DJL

» Πλειστηριασμοί Δίσκων Vinyl is Back Δεκεμβρίου!
Arthur Brown  Empty7/12/2016, 00:50 από DJL

» Νέο άλμπουμ από τους Kreator - Gods Of Violence. Δείτε το Official Video
Arthur Brown  Empty4/12/2016, 15:54 από DJL

» Maggot Brain-Funkadelic (Maggot Brain-1971)
Arthur Brown  Empty3/12/2016, 22:41 από sissy

» Η «μεγάλη εικόνα» 6 εξωφύλλων κλασικών δίσκων
Arthur Brown  Empty1/12/2016, 21:14 από DJL

» Vinyl is Back: Αναλυτικά το πρόγραμμα της μεγαλύτερης γιορτής των δίσκων βινυλίου!
Arthur Brown  Empty29/11/2016, 12:44 από DJL

» MADE IN GREECE
Arthur Brown  Empty29/11/2016, 01:10 από DJL

» Παύλος Σιδηρόπουλος & Οι Απροσάρμοστοι - Συνέντευξη του στο Ποπ & Ροκ τον Σεπτ. του 1982
Arthur Brown  Empty26/11/2016, 13:01 από DJL

» Μοτοσυκλετες ΚΑΙ φιλοι vol 2 - ΠΑΡΤΥ ΡΕΦΕΝΕ Το Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου
Arthur Brown  Empty25/11/2016, 11:24 από DJL

» Ο Τζίμης Πανούσης στο Can Can
Arthur Brown  Empty22/11/2016, 21:05 από cronoschelsea

» Τάκης Ανδρούτσος - Η κιθάρα των Πελόμα Μποκιού
Arthur Brown  Empty20/11/2016, 12:19 από DJL

» Η ΓΙΟΡΤΗ-GOIN' THROUGH
Arthur Brown  Empty17/11/2016, 12:16 από sissy

» Ο PAT TRAVERS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Arthur Brown  Empty16/11/2016, 22:33 από DJL

Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 117, στις 2/1/2015, 20:08
Πιο αναγνωσμένα θέματα
ΙΝΔΙΑΝΟΙ.......
5 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΣΤΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΑΣ
Φιλίες
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ UP THE IRONS 10-11-2013
10 εμβληματικές μασκότ metal συγκροτημάτων και η ιστορία τους
Up The Irons Party
Καλημέρα!... με αναμνήσεις...
Η Θρυλική Route 66
Progressive Metal
Μοιραστείτε
 

 Arthur Brown

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
an-gi
Admin
an-gi

Αριθμός μηνυμάτων : 1099
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2013
Τόπος : Rockland

Arthur Brown  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Arthur Brown    Arthur Brown  Empty17/4/2014, 08:54

Arthur Brown  Arthur+Brown


Arthur Brown Official Website

Discography:

Arthur Brown Set

1966 - The Game Is Over (film soundtrack)

Crazy World of Arthur Brown

1968 – The Crazy World of Arthur Brown
1989 - Strangelands (recorded in 1969)
1993 - Order From Chaos
2000 - Tantric Lover
2003 - Vampire Suite

Kingdom Come

1971 – Galactic Zoo Dossier
1972 – Kingdom Come
1973 – Journey
1994 - Jam (recorded in 1970)

Solo

1975 – Dance
1977 – Chisholm in My Bosom
1982 – Requiem
1983 – Speak No Tech
2002 - The Legboot Album - Arthur Brown on Tour
2007 - Voice of Love

Collaborations

1976 - Tales of Mystery and Imagination (with the Alan Parsons Project)
1979 - Dune (with Klaus Schulze)
1979 - Time Actor (with Richard Wahnfried)
1980 – Faster Than the Speed of Light (with Vincent Crane)
1980 - Klaus Schulze Live (with Klaus Schulze)
1984 – The Complete Tapes of Atoya (with Craig Leon)
1988 - Brown Black And Blue (with Jimmy Carl Black)
2000 - Curly's Airships (with Judge Smith)
2007 - Fifteen Years After (with All Living Fear)

Compilation albums

1976 – Lost Ears (Kingdom Come)
2003 - Fire - The Story Of (Arthur Brown)


Arthur Brown ( Arthur Wilton, 24 June 1942, Whitby, Yorkshire)

Με ζαπικές προδιαγραφές, βουτηγμένος στο ζουμί της ψυχεδέλειας και πρωτοπορώντας σε σχέση με το progressive κύμα του rock, ο εκπληκτικός τραγουδιστής Arthur Brown έστησε μια μυθική performance, που είναι γνωστή ως «The Crazy World of Arthur Brown», και με το θρυλικό του σουξέ «Fire» έβαλε φωτιά όχι μόνο στη show biz του τέλους των ’60s αλλά και στα... μαλλιά του!
Συνήθιζε να βάφεται με ασπρόμαυρο make-up, να τραγουδάει γυμνός, να σταυρώνεται  επι σκηνής και πολλά άλλα τρελλά, με πιό γνωστή μουρλα του τη φλεγόμενη περικεφαλαία που φορούσε κατά τη διάρκεια των live εκτελέσεων του γνωστότερου τραγουδιού του, του κλασικού "Fire" (The Crazy World Of Arthur Brown, 1968), οι εναρκτήριοι στίχοι του οποίου δηλώνουν το παρατσούκλι που χρησημοποιούσε γιά τον εαυτό του: "I'm The God Of Hellfire"

Έτσι γεννήθηκε ο God of Hellfire, ο σκηνικός χαρακτήρας που διατηρείται μέχρι σήμερα και συνεχίζει να βάζει φωτιές – στον εαυτό του και στη σκηνή!
Hταν ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που αντικατέστησε – στις ζωντανές εμφανίσεις του - τον ήχο των ντραμς με ηλεκτρονικά τύμπανα, (drum machine) αντικαθιστώντας τον ντράμερ και δίδοντας έτσι ένα διαφορετικό χρωμα στις  παραστάσεις.
Ο Arthur Brown δεν έπαψε ποτέ να είναι καλλιτέχνης και performer, αναπτύσσοντας κατά καιρούς ποικίλες μουσικές γεύσεις.
Μπορεί ο Arthur Brown να βρίσκεται πια σε προχωρημένη ηλικία, αλλά κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την επιρροή που άσκησε στους θρυλικούς Marilyn Manson, Peter Gabriel,Bruce Dickinson, Kiss, Alice Cooper, George Clinton και King Diamond.
Η πάρα πολύ καλή φωνητική του κατάρτηση και οι ακραίες ερμηνευτικές του τάσεις επιρρέασαν υψίφωνους όπως τον Ian Gillan, και κατά συνέπεια πολλούς ύστερους.

Ξεκίνησε ηχογραφώντας στο Παρίσι για λογαριασμό του Roger Vadim, συνέχισε με soul και ska, συμμετέχοντας στην μπάντα που μετά την αποχώρησή του έγιναν οι Foundations, έστριψε στην κατεύθυνση του progressive rock . Ο Arthur Brown δεν καταλάβαινε ποτέ από μουσικά στεγανά αλλά ούτε από επαγγελματικά, καθώς ποτέ δεν έγινε δέσμιος της καριέρας του ροκ σταρ 



ΟΖΖΥ 


Arthur Brown  DCdUdiX
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://bucovo.blogspot.com/
NEMESH

NEMESH

Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2014

Arthur Brown  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Arthur Brown    Arthur Brown  Empty22/4/2014, 08:43

dxSd2  ωραίο άρθρο.  Idea THNY 
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Arthur Brown
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
UP THE IRONS :: ROCK HISTORY-
Μετάβαση σε: