UP THE IRONS, THE BEST ROCK AND HEAVY METAL WEB RADIO,
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση
**


Winamp, iTunesWindows Media PlayerReal PlayerQuickTimeWeb ProxyUP THE IRONS**SIMPLY THE BEST***SIMPLY THE FIRST
Loading ...
******
UP THE IRONS COUNTER
Loading ...
RECENT TRACKS
Loading ...
Πρόσφατα Θέματα
» Την Παρασκευή 15-2-19, στις 22:00, νοιώστε το ειδικό βάρος της μουσικής , με τη μοναδική στο είδος της εκπομπή, "Heavy metal is the law" , με τον Άκη και την Κική !!! Καλή ακρόαση !!! :-)
Joan Jett Empty15/2/2019, 08:24 από MINDFIELDS

» Την Πέμπτη 14-2-19, στις 23:00, απολάυστε κολύμπι στον ωκεανό του rock, με την εκπομπή του Γρηγόρη, "Ocean Of Rock" !!!
Joan Jett Empty14/2/2019, 21:05 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, τη Τρίτη 12-2-19, στις 18:00, μη χάσετε την εκπομπή "Όσα παίρνει ο Cronos" , και απολαύστε την μοναδική ατμόσφαιρα που ο Κρόνος ξέρει να φτιάχνει στις εκπομπές του... :-)
Joan Jett Empty11/2/2019, 21:02 από MINDFIELDS

» Μερικές γωτογραφίες του MINDFIELDS, γιά να μην νομίζουμε ότι είναι φάντασμα...:-)
Joan Jett Empty2/2/2019, 12:52 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, η εκπομπή του Άκη "Heavy metal is the law" , γιά σήμερα 1-2-19, αναβάλλεται...
Joan Jett Empty1/2/2019, 20:59 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, την Παρασκευή 1-2-19 , και ώρα 21:00, ο Akis με την εκπομπάρα του "Heavy metal is the law" !!! Γιά όσους ξέρουν από Heavy metal, αλλά θέλουν να μάθουν και κάτι παραπάνω...Καλή ακρόαση !!!
Joan Jett Empty1/2/2019, 14:44 από akis

» Φίλες και φίλοι, η εκπομπάρα του Κρόνου μας "Όσα παίρνει ο Cronos" , αναβάλλεται γιά την Τρίτη που μας έρχεται... Ο Κρόναρος μαζί μας και πάλι , στις 12-2-19... :-)
Joan Jett Empty31/1/2019, 21:09 από MINDFIELDS

» Την Πέμπτη, 31-1-19, στις 23:00, η εκπομπάρα του Gregory Iron Man, "Ocean of Rock" !!!
Joan Jett Empty30/1/2019, 19:15 από MINDFIELDS

» Το Σάββατο, 2-2-19, στις 20:00, ο MINDFIELDS, και η εκπομπή "In the fields of mind" ... :-)
Joan Jett Empty30/1/2019, 08:47 από MINDFIELDS

» The Rumjacks Live in Athens
Joan Jett Empty4/11/2018, 14:47 από cronoschelsea

» Iron Maiden Athens 2018
Joan Jett Empty23/7/2018, 20:34 από Τζίνα

» Dead Kennedys Panx Romana In Athens
Joan Jett Empty16/7/2018, 23:02 από andreas rocco

» Jim Morrison
Joan Jett Empty3/7/2018, 15:30 από andreas rocco

» Iron Maiden
Joan Jett Empty3/7/2018, 14:07 από andreas rocco

» ροκ φεστιβαλ 2018
Joan Jett Empty25/6/2018, 23:49 από Βυζαντινος21

»  Iron Maiden - Trought the years (2016)
Joan Jett Empty3/4/2017, 19:47 από cronoschelsea

» Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ UP THE IRONS 10-11-2013
Joan Jett Empty3/4/2017, 19:44 από cronoschelsea

» Τα ροκ ημερολόγια - Ιστορική επανέκδοση
Joan Jett Empty3/4/2017, 19:39 από cronoschelsea

» GALLAGHER & LYLE
Joan Jett Empty24/3/2017, 06:22 από uxk6000

» Η 10η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής Vinyl is Back - Εκεί που συμβαίνει! 17, 18, 19 Μαρτίου 2017 στο «Μουσείο Αυτοκινήτου»
Joan Jett Empty14/3/2017, 12:39 από DJL

» 10 VINYL IS BACK – ΤΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Joan Jett Empty14/3/2017, 12:27 από sissy

» Οι Dropkick Murphys ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Joan Jett Empty14/2/2017, 19:58 από Τζίνα

» Το αντίο των θρυλικών Black Sabbath
Joan Jett Empty7/2/2017, 10:47 από DJL

» Vinyl is Back 17-19 Μαρτίου 2017 Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής
Joan Jett Empty21/1/2017, 00:18 από DJL

» 10 εμβληματικές μασκότ metal συγκροτημάτων και η ιστορία τους
Joan Jett Empty19/1/2017, 23:03 από DJL

» Απίστευτη διασκευή στο “Ήτανε Μια Φορά” του Ξυλούρη από Μάριο Λούπαση- Μάνο Παπαδάκη, με αναφορές σε Iron Maiden & Deep Purple!
Joan Jett Empty18/1/2017, 18:12 από DJL

» Kansas ~ Dust in the Wind
Joan Jett Empty13/1/2017, 18:15 από DJL

» Γιάννης Δρόλαπας - Δεν «πρόδωσε» ποτέ την ροκ για τα φράγκα
Joan Jett Empty10/1/2017, 08:31 από DJL

» Όταν οι Motörhead έπαιξαν για πρώτη φορά στην Αθήνα, τον Μάρτιο του 1988
Joan Jett Empty30/12/2016, 13:39 από DJL

» ROCK Ρεβεγιόν 2017 - 31 Δεκεμβρίου στο THESIS ROCK CAFE
Joan Jett Empty27/12/2016, 14:55 από DJL

» Maidenance live at Lazy Club – 30/12/2016
Joan Jett Empty24/12/2016, 19:02 από DJL

» 2016 - Ο μουσικός απολογισμός της χρονιάς!
Joan Jett Empty24/12/2016, 16:03 από DJL

» Σαν σήμερα ειπώθηκε για πρώτη φορά η ωραιότερη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Joan Jett Empty20/12/2016, 22:57 από DJL

» Είδαμε «Mouniall» με τον Τζίμη Πανούση στο Can Can
Joan Jett Empty19/12/2016, 23:01 από DJL

» Η αληθινή ιστορία του Magic Bus, που τραγούδησαν οι Τρύπες.
Joan Jett Empty19/12/2016, 22:49 από sissy

» Το παζάρι Δίσκων του An Club & AN Groundfloor (2 χώροι-1παζάρι) ΚΥΡIΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Joan Jett Empty18/12/2016, 03:33 από DJL

» Τι σημαίνει η λέξη «ζαβαρακατρανέμια» στο τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη;
Joan Jett Empty18/12/2016, 02:40 από DJL

»  VINYL IS BACK for good and is here to stay!!! Τριήμερο μουσικής και...βινυλίων!
Joan Jett Empty15/12/2016, 11:31 από DJL

» Πλειστηριασμοί Δίσκων Vinyl is Back Δεκεμβρίου!
Joan Jett Empty7/12/2016, 00:50 από DJL

» Νέο άλμπουμ από τους Kreator - Gods Of Violence. Δείτε το Official Video
Joan Jett Empty4/12/2016, 15:54 από DJL

» Maggot Brain-Funkadelic (Maggot Brain-1971)
Joan Jett Empty3/12/2016, 22:41 από sissy

» Η «μεγάλη εικόνα» 6 εξωφύλλων κλασικών δίσκων
Joan Jett Empty1/12/2016, 21:14 από DJL

» Vinyl is Back: Αναλυτικά το πρόγραμμα της μεγαλύτερης γιορτής των δίσκων βινυλίου!
Joan Jett Empty29/11/2016, 12:44 από DJL

» MADE IN GREECE
Joan Jett Empty29/11/2016, 01:10 από DJL

» Παύλος Σιδηρόπουλος & Οι Απροσάρμοστοι - Συνέντευξη του στο Ποπ & Ροκ τον Σεπτ. του 1982
Joan Jett Empty26/11/2016, 13:01 από DJL

» Μοτοσυκλετες ΚΑΙ φιλοι vol 2 - ΠΑΡΤΥ ΡΕΦΕΝΕ Το Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου
Joan Jett Empty25/11/2016, 11:24 από DJL

» Ο Τζίμης Πανούσης στο Can Can
Joan Jett Empty22/11/2016, 21:05 από cronoschelsea

» Τάκης Ανδρούτσος - Η κιθάρα των Πελόμα Μποκιού
Joan Jett Empty20/11/2016, 12:19 από DJL

» Η ΓΙΟΡΤΗ-GOIN' THROUGH
Joan Jett Empty17/11/2016, 12:16 από sissy

» Ο PAT TRAVERS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Joan Jett Empty16/11/2016, 22:33 από DJL

Παρόντες χρήστες
10 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 1 μέλος, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

MINDFIELDS

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 117, στις 2/1/2015, 20:08
Πιο αναγνωσμένα θέματα
ΙΝΔΙΑΝΟΙ.......
5 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΣΤΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΑΣ
Φιλίες
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ UP THE IRONS 10-11-2013
10 εμβληματικές μασκότ metal συγκροτημάτων και η ιστορία τους
Up The Irons Party
Καλημέρα!... με αναμνήσεις...
Η Θρυλική Route 66
Progressive Metal
Μοιραστείτε
 

 Joan Jett

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
an-gi
Admin
an-gi

Αριθμός μηνυμάτων : 1099
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2013
Τόπος : Rockland

Joan Jett Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Joan Jett   Joan Jett Empty1/3/2014, 10:05

Η Joan Jett(Joan Marie Larkin) γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1958. Είναι μια Αμερικανίδα τραγουδίστρια, παραγωγός και ηθοποιός… Είναι περισσότερο γνωστή για την εργασία της με τους  Joan Jett & the Blackhearts περιλαμβάνοντας και το hit single τους “I Love Rock ‘n’ Roll” ο οποίο ήταν # 1 στο Billboard Hot 100!

Άλλες δημοφιλείς ηχογραφήσεις τους είναι οι : “Crimson and Clover”, “I Hate Myself for Loving You”, “Do You Want to Touch Me”, “Light of Day”, “Love Is All Around”, “Bad Reputation” και”Little Liar”.





Έχει τρία άλμπουμ που έχουν χρυσά & πλατινένιο και αναφέρεται ως η “Βασίλισσα του rock ‘n’ Rock” πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της…!


Η ζωή της :
Η Joan Jett γεννήθηκε στο Lankenau Hospital, στο Wynnewood σε ένα προάστιο της  Philadelphia στην Pennsylvania. Μετακόμισε στο Rockville, Maryland, Το 1967 πήγε στο σχολείο ”Wheaton High School” Κατά την εφηβεία της συνήθιζε να συχνάζει με τους φίλους τους σε χώρους όπου γίνονταν συναυλίες…
Πήρε την 1η της κιθάρα όταν ήταν 13 ετών και τότε ήταν που άρχισε σιγά σιγά να γράφει τα δικά της τραγούδια. Μάλιστα ξεκίνησε και μαθήματα κιθάρας γρήγορα όμως τα σταμάτησε καθώς δεν της άρεσαν τα τραγούδια που της μάθαινε ο δάσκαλος…!
Στο Los Angeles, Joan αλληλεπίδρασε με μερικά από τα είδωλα της, συμπεριλαμβανομένης της Suzi Quatro , μία από τις πρώτες γυναίκες ροκ μουσικούς που τραγουδούσαν με την συνοδεία ενός μουσικού οργάνου στη σκηνή.
Θαύμαζε τόσο πολύ την Suzi Quatro που υιοθέτησε και το στυλ ντυσίματός της…
The Runaways:
Η Jett είναι ιδρυτικό μέλος των ”The Runaways” , μαζί με τον drummer Sandy West . Micki Steele (που αντικαταστάθηκε αργότερα), Jackie Fox , Lita Ford , και Cherie Currie! Το συγκρότημα ηχογράφησε & κυκλοφόρησε 5 άλμπουμ . Έκαναν εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στις χώρες Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Καναδά και νότια Αμερική όχι τόσο όμως στο Ηνωμένο Βασίλειο…
Σόλο καριέρα:
Την άνοιξη του 1979 αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα.
Μετακόμισε στην Νέα Υόρκη όπου συνεργάστηκε με τον Kenny Laguna τον οποίο είχε γνωρίσει λίγο καιρό πριν!
Ωστόσο η σόλο καριέρα της δεν είχε την πορεία που η ίδια επιθυμούσε καθώς ο κόσμος δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται τόσο για το συγκεκριμένο είδος μουσικής που αντιπροσώπευε….
Τον Μάϊο του 1980 κυκλοφόρησε το 1ο της single το οποίο δεν σημείωσε επιτυχία ενώ το επερχόμενο άλμπουμ της απορρίφθηκε από 23 εταιρείες…!
Joan Jett and the Blackhearts:
Η Jett δημιούργησε τους Blackheart με την βοήθεια του Laguna. Έβαλαν αγγελία ότι έψαχναν 3 άντρες για να συμμετέχουν στο νέο αυτό συγκρότημα. Όταν πλέον το συγκρότημα ήταν έτοιμο άρχισαν να ηχογραφούν τα πρώτα τους τραγούδια σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και κερδίζοντας πλήθος fan σε όλο τον κόσμο…!
Με το single “I Love Rock ‘n’ Roll” κατάφεραν να μείνουν στο #1 του Billboard Hot 100 7 φορές συνεχόμενα! Το συγκρότημα κατά την διάρκεια της καριέρας του κυκλοφόρησε συνολικά 8 άλμπουμ τα οποία παρουσίασαν μεγάλη επιτυχία και πολλά από αυτά έγιναν χρυσά & πλατινένια.





Δισκογραφία:
 
Studio albums as Joan Jett:
Joan Jett (1980)
Bad Reputation (1981)
Studio albums (With the Blackhearts):
I Love Rock ‘n’ Roll (1981)
Album (1983)
Glorious Results of a Misspent Youth (1984)
Good Music (1986)
Up Your Alley (1988)
Notorious (1991)
Pure and Simple (1994)
Sinner (2006)
 
Πηγές: www.wikipedia.org


Joan Jett DCdUdiX
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://bucovo.blogspot.com/
 
Joan Jett
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
UP THE IRONS :: ROCK HISTORY-
Μετάβαση σε: