UP THE IRONS, THE BEST ROCK AND HEAVY METAL WEB RADIO,
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση
**


Winamp, iTunesWindows Media PlayerReal PlayerQuickTimeWeb ProxyUP THE IRONS**SIMPLY THE BEST***SIMPLY THE FIRST
Loading ...
******
UP THE IRONS COUNTER
Loading ...
RECENT TRACKS
Loading ...
Πρόσφατα Θέματα
» Την Παρασκευή 15-2-19, στις 22:00, νοιώστε το ειδικό βάρος της μουσικής , με τη μοναδική στο είδος της εκπομπή, "Heavy metal is the law" , με τον Άκη και την Κική !!! Καλή ακρόαση !!! :-)
Phil Collins!!! Empty15/2/2019, 08:24 από MINDFIELDS

» Την Πέμπτη 14-2-19, στις 23:00, απολάυστε κολύμπι στον ωκεανό του rock, με την εκπομπή του Γρηγόρη, "Ocean Of Rock" !!!
Phil Collins!!! Empty14/2/2019, 21:05 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, τη Τρίτη 12-2-19, στις 18:00, μη χάσετε την εκπομπή "Όσα παίρνει ο Cronos" , και απολαύστε την μοναδική ατμόσφαιρα που ο Κρόνος ξέρει να φτιάχνει στις εκπομπές του... :-)
Phil Collins!!! Empty11/2/2019, 21:02 από MINDFIELDS

» Μερικές γωτογραφίες του MINDFIELDS, γιά να μην νομίζουμε ότι είναι φάντασμα...:-)
Phil Collins!!! Empty2/2/2019, 12:52 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, η εκπομπή του Άκη "Heavy metal is the law" , γιά σήμερα 1-2-19, αναβάλλεται...
Phil Collins!!! Empty1/2/2019, 20:59 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, την Παρασκευή 1-2-19 , και ώρα 21:00, ο Akis με την εκπομπάρα του "Heavy metal is the law" !!! Γιά όσους ξέρουν από Heavy metal, αλλά θέλουν να μάθουν και κάτι παραπάνω...Καλή ακρόαση !!!
Phil Collins!!! Empty1/2/2019, 14:44 από akis

» Φίλες και φίλοι, η εκπομπάρα του Κρόνου μας "Όσα παίρνει ο Cronos" , αναβάλλεται γιά την Τρίτη που μας έρχεται... Ο Κρόναρος μαζί μας και πάλι , στις 12-2-19... :-)
Phil Collins!!! Empty31/1/2019, 21:09 από MINDFIELDS

» Την Πέμπτη, 31-1-19, στις 23:00, η εκπομπάρα του Gregory Iron Man, "Ocean of Rock" !!!
Phil Collins!!! Empty30/1/2019, 19:15 από MINDFIELDS

» Το Σάββατο, 2-2-19, στις 20:00, ο MINDFIELDS, και η εκπομπή "In the fields of mind" ... :-)
Phil Collins!!! Empty30/1/2019, 08:47 από MINDFIELDS

» The Rumjacks Live in Athens
Phil Collins!!! Empty4/11/2018, 14:47 από cronoschelsea

» Iron Maiden Athens 2018
Phil Collins!!! Empty23/7/2018, 20:34 από Τζίνα

» Dead Kennedys Panx Romana In Athens
Phil Collins!!! Empty16/7/2018, 23:02 από andreas rocco

» Jim Morrison
Phil Collins!!! Empty3/7/2018, 15:30 από andreas rocco

» Iron Maiden
Phil Collins!!! Empty3/7/2018, 14:07 από andreas rocco

» ροκ φεστιβαλ 2018
Phil Collins!!! Empty25/6/2018, 23:49 από Βυζαντινος21

»  Iron Maiden - Trought the years (2016)
Phil Collins!!! Empty3/4/2017, 19:47 από cronoschelsea

» Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ UP THE IRONS 10-11-2013
Phil Collins!!! Empty3/4/2017, 19:44 από cronoschelsea

» Τα ροκ ημερολόγια - Ιστορική επανέκδοση
Phil Collins!!! Empty3/4/2017, 19:39 από cronoschelsea

» GALLAGHER & LYLE
Phil Collins!!! Empty24/3/2017, 06:22 από uxk6000

» Η 10η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής Vinyl is Back - Εκεί που συμβαίνει! 17, 18, 19 Μαρτίου 2017 στο «Μουσείο Αυτοκινήτου»
Phil Collins!!! Empty14/3/2017, 12:39 από DJL

» 10 VINYL IS BACK – ΤΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Phil Collins!!! Empty14/3/2017, 12:27 από sissy

» Οι Dropkick Murphys ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Phil Collins!!! Empty14/2/2017, 19:58 από Τζίνα

» Το αντίο των θρυλικών Black Sabbath
Phil Collins!!! Empty7/2/2017, 10:47 από DJL

» Vinyl is Back 17-19 Μαρτίου 2017 Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής
Phil Collins!!! Empty21/1/2017, 00:18 από DJL

» 10 εμβληματικές μασκότ metal συγκροτημάτων και η ιστορία τους
Phil Collins!!! Empty19/1/2017, 23:03 από DJL

» Απίστευτη διασκευή στο “Ήτανε Μια Φορά” του Ξυλούρη από Μάριο Λούπαση- Μάνο Παπαδάκη, με αναφορές σε Iron Maiden & Deep Purple!
Phil Collins!!! Empty18/1/2017, 18:12 από DJL

» Kansas ~ Dust in the Wind
Phil Collins!!! Empty13/1/2017, 18:15 από DJL

» Γιάννης Δρόλαπας - Δεν «πρόδωσε» ποτέ την ροκ για τα φράγκα
Phil Collins!!! Empty10/1/2017, 08:31 από DJL

» Όταν οι Motörhead έπαιξαν για πρώτη φορά στην Αθήνα, τον Μάρτιο του 1988
Phil Collins!!! Empty30/12/2016, 13:39 από DJL

» ROCK Ρεβεγιόν 2017 - 31 Δεκεμβρίου στο THESIS ROCK CAFE
Phil Collins!!! Empty27/12/2016, 14:55 από DJL

» Maidenance live at Lazy Club – 30/12/2016
Phil Collins!!! Empty24/12/2016, 19:02 από DJL

» 2016 - Ο μουσικός απολογισμός της χρονιάς!
Phil Collins!!! Empty24/12/2016, 16:03 από DJL

» Σαν σήμερα ειπώθηκε για πρώτη φορά η ωραιότερη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Phil Collins!!! Empty20/12/2016, 22:57 από DJL

» Είδαμε «Mouniall» με τον Τζίμη Πανούση στο Can Can
Phil Collins!!! Empty19/12/2016, 23:01 από DJL

» Η αληθινή ιστορία του Magic Bus, που τραγούδησαν οι Τρύπες.
Phil Collins!!! Empty19/12/2016, 22:49 από sissy

» Το παζάρι Δίσκων του An Club & AN Groundfloor (2 χώροι-1παζάρι) ΚΥΡIΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Phil Collins!!! Empty18/12/2016, 03:33 από DJL

» Τι σημαίνει η λέξη «ζαβαρακατρανέμια» στο τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη;
Phil Collins!!! Empty18/12/2016, 02:40 από DJL

»  VINYL IS BACK for good and is here to stay!!! Τριήμερο μουσικής και...βινυλίων!
Phil Collins!!! Empty15/12/2016, 11:31 από DJL

» Πλειστηριασμοί Δίσκων Vinyl is Back Δεκεμβρίου!
Phil Collins!!! Empty7/12/2016, 00:50 από DJL

» Νέο άλμπουμ από τους Kreator - Gods Of Violence. Δείτε το Official Video
Phil Collins!!! Empty4/12/2016, 15:54 από DJL

» Maggot Brain-Funkadelic (Maggot Brain-1971)
Phil Collins!!! Empty3/12/2016, 22:41 από sissy

» Η «μεγάλη εικόνα» 6 εξωφύλλων κλασικών δίσκων
Phil Collins!!! Empty1/12/2016, 21:14 από DJL

» Vinyl is Back: Αναλυτικά το πρόγραμμα της μεγαλύτερης γιορτής των δίσκων βινυλίου!
Phil Collins!!! Empty29/11/2016, 12:44 από DJL

» MADE IN GREECE
Phil Collins!!! Empty29/11/2016, 01:10 από DJL

» Παύλος Σιδηρόπουλος & Οι Απροσάρμοστοι - Συνέντευξη του στο Ποπ & Ροκ τον Σεπτ. του 1982
Phil Collins!!! Empty26/11/2016, 13:01 από DJL

» Μοτοσυκλετες ΚΑΙ φιλοι vol 2 - ΠΑΡΤΥ ΡΕΦΕΝΕ Το Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου
Phil Collins!!! Empty25/11/2016, 11:24 από DJL

» Ο Τζίμης Πανούσης στο Can Can
Phil Collins!!! Empty22/11/2016, 21:05 από cronoschelsea

» Τάκης Ανδρούτσος - Η κιθάρα των Πελόμα Μποκιού
Phil Collins!!! Empty20/11/2016, 12:19 από DJL

» Η ΓΙΟΡΤΗ-GOIN' THROUGH
Phil Collins!!! Empty17/11/2016, 12:16 από sissy

» Ο PAT TRAVERS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Phil Collins!!! Empty16/11/2016, 22:33 από DJL

Παρόντες χρήστες
10 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 1 μέλος, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

MINDFIELDS

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 117, στις 2/1/2015, 20:08
Πιο αναγνωσμένα θέματα
ΙΝΔΙΑΝΟΙ.......
5 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΣΤΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΑΣ
Φιλίες
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ UP THE IRONS 10-11-2013
10 εμβληματικές μασκότ metal συγκροτημάτων και η ιστορία τους
Up The Irons Party
Καλημέρα!... με αναμνήσεις...
Η Θρυλική Route 66
Progressive Metal
Μοιραστείτε
 

 Phil Collins!!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
an-gi
Admin
an-gi

Αριθμός μηνυμάτων : 1099
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2013
Τόπος : Rockland

Phil Collins!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Phil Collins!!!   Phil Collins!!! Empty18/12/2013, 07:33

Ο Philip David Charles "Phil" Collins γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 1951 στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι τραγουδιστής, συνθέτης, ντράμερPhil Collins!!! 1_47_min, πιανίστας και ηθοποιός, ενώ έγινε περισσότερο γνωστός ως ο τραγουδιστής και ντράμερ του progressive rock group, Genesis, αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης.
Ο Collins είναι η φωνή πίσω από πολλά νούμερο 1 τραγούδια στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ, μεταξύ των ετών 1978 και 1994, είτε σαν σόλο καλλιτέχνης είτε μέσω των Genesis. Ανάμεσα σε αυτά, το drum-heavy "In the Air Tonight", το dance pop "Sussudio", το βασισμένο σε πιάνο "Against All Odds" και το "Another Day in Paradise".
Η επαγγελματική καριέρα του Collins ξεκίνησε σαν ντράμερ, αρχικά με τους Flaming Youth και στη συνέχεια με τους Genesis. Στους Genesis ο Collins για τον τότε τραγουδιστή Peter Gέκανε στην αρχή backing vocals abriel. Μετά την αποχώρηση του Gabriel το 1975, ο Collins έγινε ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος.
Η σόλο καριέρα του έφερε και στον ίδιο και στους Genesis τεράστια εμπορική επιτυχία. Σύμφωνα με την Atlantic Records, οι συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις του Collins σαν σόλο καλλιτέχνης από το 2000 και έπειτα ήταν 150 εκατομμύρια.
Έχει κερδίσει επτά Grammy Awards, ένα Academy Award και δύο Χρυσές Σφαίρες για τη σόλο δουλειά του, ενώ το 2010 Μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame σαν μέλος των Genesis.
Ο Collins είναι ένας από τους μόνο τρεις καλλιτέχνες (μαζί με τον Paul McCartney και τον Michael Jackson), που έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, σαν σόλο καλλιτέχνης και σαν βασικό μέλος ενός συγκροτήματος. Αν συνυπολογίσουμε τη δουλειά του με τους Genesis, τη δουλειά του με άλλους καλλιτέχνες, αλλά και τη σόλο καριέρα του στο σύνολό τους, ο Collins είχε περισσότερα τραγούδια στο top 40 hits του Billboard Hot 100 chart μέσα στη δεκαετία του ΄80 από ότι οποιοσδήποτε άλλος καλλιτέχνης. Το 2008 ο Phil Collins κατατάχθηκε στην 22η θέση των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών στο "The Billboard Hot 100 Top All-Time Artists".


Δισκογραφία

Studio albums

1981 Face Value
1982 Hello, I Must Be Going!
1985 No Jacket Required
1989 ...But Seriously
1993 Both Sides
1996 Dance into the Light
2002 Testify
2010 Going Back

Number one singles

1982 "You Can't Hurry Love"
1984 "Against All Odds (Take a Look at Me Now)", "Easy Lover" (With Philip Bailey)
1985 "One More Night" "Sussudio" "Separate Lives" (With Marilyn Martin)

1988 "A Groovy Kind of Love" "Two Hearts"
1989 "Another Day in Paradise"



Phil Collins!!! DCdUdiX
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://bucovo.blogspot.com/
 
Phil Collins!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
UP THE IRONS :: ROCK HISTORY-
Μετάβαση σε: