UP THE IRONS, THE BEST ROCK AND HEAVY METAL WEB RADIO,
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση
**


Winamp, iTunesWindows Media PlayerReal PlayerQuickTimeWeb ProxyUP THE IRONS**SIMPLY THE BEST***SIMPLY THE FIRST
Loading ...
******
UP THE IRONS COUNTER
Loading ...
RECENT TRACKS
Loading ...
Πρόσφατα Θέματα
» The Rumjacks Live in Athens
Κυρ 04 Νοε 2018, 14:47 από cronoschelsea

» Iron Maiden Athens 2018
Δευ 23 Ιουλ 2018, 20:34 από Τζίνα

» Dead Kennedys Panx Romana In Athens
Δευ 16 Ιουλ 2018, 23:02 από andreas rocco

» Jim Morrison
Τρι 03 Ιουλ 2018, 15:30 από andreas rocco

» Iron Maiden
Τρι 03 Ιουλ 2018, 14:07 από andreas rocco

» ροκ φεστιβαλ 2018
Δευ 25 Ιουν 2018, 23:49 από Βυζαντινος21

»  Iron Maiden - Trought the years (2016)
Δευ 03 Απρ 2017, 19:47 από cronoschelsea

» Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ UP THE IRONS 10-11-2013
Δευ 03 Απρ 2017, 19:44 από cronoschelsea

» Τα ροκ ημερολόγια - Ιστορική επανέκδοση
Δευ 03 Απρ 2017, 19:39 από cronoschelsea

» GALLAGHER & LYLE
Παρ 24 Μαρ 2017, 06:22 από uxk6000

» Η 10η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής Vinyl is Back - Εκεί που συμβαίνει! 17, 18, 19 Μαρτίου 2017 στο «Μουσείο Αυτοκινήτου»
Τρι 14 Μαρ 2017, 12:39 από DJL

» 10 VINYL IS BACK – ΤΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τρι 14 Μαρ 2017, 12:27 από sissy

» Οι Dropkick Murphys ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Τρι 14 Φεβ 2017, 19:58 από Τζίνα

» Το αντίο των θρυλικών Black Sabbath
Τρι 07 Φεβ 2017, 10:47 από DJL

» Vinyl is Back 17-19 Μαρτίου 2017 Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής
Σαβ 21 Ιαν 2017, 00:18 από DJL

» 10 εμβληματικές μασκότ metal συγκροτημάτων και η ιστορία τους
Πεμ 19 Ιαν 2017, 23:03 από DJL

» Απίστευτη διασκευή στο “Ήτανε Μια Φορά” του Ξυλούρη από Μάριο Λούπαση- Μάνο Παπαδάκη, με αναφορές σε Iron Maiden & Deep Purple!
Τετ 18 Ιαν 2017, 18:12 από DJL

» Kansas ~ Dust in the Wind
Παρ 13 Ιαν 2017, 18:15 από DJL

» Γιάννης Δρόλαπας - Δεν «πρόδωσε» ποτέ την ροκ για τα φράγκα
Τρι 10 Ιαν 2017, 08:31 από DJL

» Όταν οι Motörhead έπαιξαν για πρώτη φορά στην Αθήνα, τον Μάρτιο του 1988
Παρ 30 Δεκ 2016, 13:39 από DJL

» ROCK Ρεβεγιόν 2017 - 31 Δεκεμβρίου στο THESIS ROCK CAFE
Τρι 27 Δεκ 2016, 14:55 από DJL

» Maidenance live at Lazy Club – 30/12/2016
Σαβ 24 Δεκ 2016, 19:02 από DJL

» 2016 - Ο μουσικός απολογισμός της χρονιάς!
Σαβ 24 Δεκ 2016, 16:03 από DJL

» Σαν σήμερα ειπώθηκε για πρώτη φορά η ωραιότερη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Τρι 20 Δεκ 2016, 22:57 από DJL

» Είδαμε «Mouniall» με τον Τζίμη Πανούση στο Can Can
Δευ 19 Δεκ 2016, 23:01 από DJL

» Η αληθινή ιστορία του Magic Bus, που τραγούδησαν οι Τρύπες.
Δευ 19 Δεκ 2016, 22:49 από sissy

» Το παζάρι Δίσκων του An Club & AN Groundfloor (2 χώροι-1παζάρι) ΚΥΡIΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυρ 18 Δεκ 2016, 03:33 από DJL

» Τι σημαίνει η λέξη «ζαβαρακατρανέμια» στο τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη;
Κυρ 18 Δεκ 2016, 02:40 από DJL

»  VINYL IS BACK for good and is here to stay!!! Τριήμερο μουσικής και...βινυλίων!
Πεμ 15 Δεκ 2016, 11:31 από DJL

» Πλειστηριασμοί Δίσκων Vinyl is Back Δεκεμβρίου!
Τετ 07 Δεκ 2016, 00:50 από DJL

» Νέο άλμπουμ από τους Kreator - Gods Of Violence. Δείτε το Official Video
Κυρ 04 Δεκ 2016, 15:54 από DJL

» Maggot Brain-Funkadelic (Maggot Brain-1971)
Σαβ 03 Δεκ 2016, 22:41 από sissy

» Η «μεγάλη εικόνα» 6 εξωφύλλων κλασικών δίσκων
Πεμ 01 Δεκ 2016, 21:14 από DJL

» Vinyl is Back: Αναλυτικά το πρόγραμμα της μεγαλύτερης γιορτής των δίσκων βινυλίου!
Τρι 29 Νοε 2016, 12:44 από DJL

» MADE IN GREECE
Τρι 29 Νοε 2016, 01:10 από DJL

» Παύλος Σιδηρόπουλος & Οι Απροσάρμοστοι - Συνέντευξη του στο Ποπ & Ροκ τον Σεπτ. του 1982
Σαβ 26 Νοε 2016, 13:01 από DJL

» Μοτοσυκλετες ΚΑΙ φιλοι vol 2 - ΠΑΡΤΥ ΡΕΦΕΝΕ Το Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου
Παρ 25 Νοε 2016, 11:24 από DJL

» Ο Τζίμης Πανούσης στο Can Can
Τρι 22 Νοε 2016, 21:05 από cronoschelsea

» Τάκης Ανδρούτσος - Η κιθάρα των Πελόμα Μποκιού
Κυρ 20 Νοε 2016, 12:19 από DJL

» Η ΓΙΟΡΤΗ-GOIN' THROUGH
Πεμ 17 Νοε 2016, 12:16 από sissy

» Ο PAT TRAVERS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τετ 16 Νοε 2016, 22:33 από DJL

» Οι MAIDENANCE (Iron Maiden tribute band) το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Remedy Live Club
Τετ 16 Νοε 2016, 22:04 από DJL

»  9ο Vinyl is Back - Το πρόγραμμα
Τετ 16 Νοε 2016, 21:36 από DJL

»  Α.Λ.Μ.Α. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα της Μεγαλόπολης την Κυριακή 13 Νοεμβρίου
Τετ 16 Νοε 2016, 07:53 από sissy

» MC5 - Kick Out the Jams
Τετ 16 Νοε 2016, 07:52 από sissy

» Ονειρευτήκατε ποτέ να ξεφύγετε απ’ όλους και απ’ όλα, σε ένα μικρό μοναχικό σπιτάκι στο δάσος;
Σαβ 05 Νοε 2016, 19:10 από Έντια

» Οι λόγοι που το “Paranoid” των Black Sabbath είναι η πεμπτουσία της Heavy Metal
Παρ 04 Νοε 2016, 11:44 από DJL

» Τα Στέκια - Ροκ εντ ρολ, η εισβολή
Παρ 04 Νοε 2016, 11:13 από DJL

» ΑΝΤΙ- Η Κασέτα με την τσίχλα, 1985.
Κυρ 30 Οκτ 2016, 15:55 από Κωστας Βυζαντινος

» Σαν σήμερα: Σκάει σαν κεραυνός το ‘Ace Of Spades’ των Motörhead!
Παρ 28 Οκτ 2016, 00:13 από DJL

Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 117, στις Παρ 02 Ιαν 2015, 20:08
Πιο αναγνωσμένα θέματα
ΙΝΔΙΑΝΟΙ.......
5 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΣΤΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΑΣ
Φιλίες
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ UP THE IRONS 10-11-2013
Up The Irons Party
Καλημέρα!... με αναμνήσεις...
Η Θρυλική Route 66
Progressive Metal
ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΑΣ???
Μοιραστείτε | 
 

 Barry White!!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
an-gi
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1099
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2013
Τόπος : Rockland

ΔημοσίευσηΘέμα: Barry White!!!   Πεμ 28 Νοε 2013, 16:24

Ο Barry White είναι αμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός και μουσικός παραγωγός. Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1944 και πέθανε στις 4 Ιουλίου του 2003.
Σημείωσε μεγάλη επιτυχία, κυρίως, στη δεκαετία του 1970. Ασχολήθηκε με διάφορα είδη μουσικής όπως soul, funk και disco. Τα πρώτα τραγούδια του, που έγιναν επιτυχίες, ήταν τα "You're the First, the Last, My Everything" και "Can't Get Enough of Your Love, Babe".
Πολλά από τα άλμπουμ και τα single, που κυκλοφόρησε έγιναν χρυσά και πλατινένια. Έχει πουλήσει περισσότερα από 100 αντίτυπα δίσκων και έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy.
Ο Barry White γεννήθηκε στο Τέξας. Είχε έναν αδερφό, τον Darryl που ήταν 13 χρόνια μικρότερος από τον εκείνον. Ο Barry μεγάλωσε ακούγοντας κλασσική μουσική από την συλλογή δίσκων της μητέρας του. Άρχισε να παίζει πιάνο σε μικρή ηλικία, παίζοντας ό,τι άκουγε μέσα από τα τραγούδια.
Στη διάρκεια της εφηβείας του, έμπλεξε με τον αδερφό του σε παρανομίες και σε ηλικία 17 ετών μπήκε φυλακή, καθώς έκλεψαν 30.000 δολάρια!
Στην παραμονή του στην φυλακή άκουγε συχνά το τραγούδι του Elvis Presley ‘It's Now or Never’, το οποίο τον έκανε, όπως είπε, να αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής του.
Μετά την αποφυλάκισή του, αποφάσισε να ασχοληθεί με την μουσική και έτσι το 1960 άρχισε να τραγουδάει μαζί με διάφορα γκρουπ. Παράλληλα, ξεκίνησε να ασχολείται και με την παραγωγή δίσκων. Το 1972 ανέλαβε την παραγωγή δίσκου ενός γυναικείου συγκροτήματος, των ‘Love Unlimited’.
Το 1973 αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα και να εγκαταλέιψει τις συμμετοχές στα γκρουπ. Κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, με τίτλο ‘’I've Got So Much to Give’’, ο οποίος έγινε χρυσός!
Έναν χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε τον δίσκο ‘’Can't Get Enough’’.
Συνέχισε να κυκλοφορεί νέους δίσκους κάθε χρόνο. Το τραγούδι "You're the First, the Last, My Everything" έγινε μεγάλη επιτυχία το 1974.
Το 1975 κυκλοφόρησε το άλμπουμ ‘’Just Another Way to Say I Love You’’, από το οποίο ξεχώρισε το τραγούδι "What Am I Gonna Do with You".
Οι επιτυχίες του Barry White συνεχίστηκαν. Το 1976 κυκλοφόρησε ένα ακόμα άλμπουμ με τον τίτλο ‘’Let the Music Play’’. Μέσα από αυτόν το δίσκο, το ομώνυμο τραγούδι είναι το single που ξεχώρισε αμέσως!
Το 1977 κυκλοφόρησε το δίσκο ‘’Barry White Sings for Someone You Love’’.
Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να κυκλοφορεί δίσκους, σχεδόν κάθε χρόνο. Μετά το 1977 ακολούθησαν τα άλμπουμ : ‘’The Man’’ (1978), ‘’The Message Is Love’’(1979), ‘’Sheet Music’’ (1980), ‘’Beware!’’ (1981), ‘’Change’’ (1982) και ‘’Dedicated’’ (1983).
Στα τέλη του 1983 αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την δισκογραφία και για 4 χρόνια δεν κυκλοφόρησε κανένα δίσκο.
Επέστρεψε δυναμικά το 1987, με την κυκλοφορία του δίσκου ‘The Right Night & Barry White’, ενώ δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το άλμπουμ ‘’The Man Is Back!’’.
Το 1991 κυκλοφόρησε έναν ακόμα δίσκο με τίτλο ‘’Put Me in Your Mix’’.
Μετά από αυτόν τον δίσκο, Barry White έκανε ένα ακόμη διάλειμμα, για 3 χρόνια αυτή τη φορά, από την δισκογραφία και επανήλθε το 1994 με τον δίσκο ‘’The Icon Is Love’’.
Το 1999 κυκλοφόρησε τον τελευταίο του δίσκο, με τίτλο ‘’Staying Power’’ που έγινε αμέσως χρυσός.

Δισκογραφία:

I've Got So Much to Give (1973)

Stone Gon' (1973)

Can't Get Enough (1974)

Just Another Way to Say I Love You (1975)

Let the Music Play (1976)

Is This Whatcha Wont? (1976)

Barry White Sings for Someone You Love (1977)

The Man (1978)

The Message Is Love (1979)

I Love to Sing the Songs I Sing (1979)

Sheet Music (1980)

Beware! (1981)

Change (1982)

Dedicated (1983)

The Right Night & Barry White (1983)

The Man Is Back! (1989)

Put Me in Your Mix (1991)

The Icon Is Love (1994)

Staying Power (1999)
You Are The First, My Last, My Everything
Can't get enough of your Love, Babe
Practice What You Preach
Never Gonna Give You Up
I'm Gonna Love You Just A Little Bit More...
Your Sweetness Is My Weakness
Tina Turner & Barry White - In Your Wildest Dreams
You See The Trouble With Me
Let The Music Play.


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://bucovo.blogspot.com/
 
Barry White!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
UP THE IRONS :: ROCK HISTORY-
Μετάβαση σε: