UP THE IRONS, THE BEST ROCK AND HEAVY METAL WEB RADIO,
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση
**


Winamp, iTunesWindows Media PlayerReal PlayerQuickTimeWeb ProxyUP THE IRONS**SIMPLY THE BEST***SIMPLY THE FIRST
Loading ...
******
UP THE IRONS COUNTER
Loading ...
RECENT TRACKS
Loading ...
Πρόσφατα Θέματα
» Την Παρασκευή 15-2-19, στις 22:00, νοιώστε το ειδικό βάρος της μουσικής , με τη μοναδική στο είδος της εκπομπή, "Heavy metal is the law" , με τον Άκη και την Κική !!! Καλή ακρόαση !!! :-)
Barry White!!! EmptyΠαρ 15 Φεβ 2019, 08:24 από MINDFIELDS

» Την Πέμπτη 14-2-19, στις 23:00, απολάυστε κολύμπι στον ωκεανό του rock, με την εκπομπή του Γρηγόρη, "Ocean Of Rock" !!!
Barry White!!! EmptyΠεμ 14 Φεβ 2019, 21:05 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, τη Τρίτη 12-2-19, στις 18:00, μη χάσετε την εκπομπή "Όσα παίρνει ο Cronos" , και απολαύστε την μοναδική ατμόσφαιρα που ο Κρόνος ξέρει να φτιάχνει στις εκπομπές του... :-)
Barry White!!! EmptyΔευ 11 Φεβ 2019, 21:02 από MINDFIELDS

» Μερικές γωτογραφίες του MINDFIELDS, γιά να μην νομίζουμε ότι είναι φάντασμα...:-)
Barry White!!! EmptyΣαβ 02 Φεβ 2019, 12:52 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, η εκπομπή του Άκη "Heavy metal is the law" , γιά σήμερα 1-2-19, αναβάλλεται...
Barry White!!! EmptyΠαρ 01 Φεβ 2019, 20:59 από MINDFIELDS

» Φίλες και φίλοι, την Παρασκευή 1-2-19 , και ώρα 21:00, ο Akis με την εκπομπάρα του "Heavy metal is the law" !!! Γιά όσους ξέρουν από Heavy metal, αλλά θέλουν να μάθουν και κάτι παραπάνω...Καλή ακρόαση !!!
Barry White!!! EmptyΠαρ 01 Φεβ 2019, 14:44 από akis

» Φίλες και φίλοι, η εκπομπάρα του Κρόνου μας "Όσα παίρνει ο Cronos" , αναβάλλεται γιά την Τρίτη που μας έρχεται... Ο Κρόναρος μαζί μας και πάλι , στις 12-2-19... :-)
Barry White!!! EmptyΠεμ 31 Ιαν 2019, 21:09 από MINDFIELDS

» Την Πέμπτη, 31-1-19, στις 23:00, η εκπομπάρα του Gregory Iron Man, "Ocean of Rock" !!!
Barry White!!! EmptyΤετ 30 Ιαν 2019, 19:15 από MINDFIELDS

» Το Σάββατο, 2-2-19, στις 20:00, ο MINDFIELDS, και η εκπομπή "In the fields of mind" ... :-)
Barry White!!! EmptyΤετ 30 Ιαν 2019, 08:47 από MINDFIELDS

» The Rumjacks Live in Athens
Barry White!!! EmptyΚυρ 04 Νοε 2018, 14:47 από cronoschelsea

» Iron Maiden Athens 2018
Barry White!!! EmptyΔευ 23 Ιουλ 2018, 20:34 από Τζίνα

» Dead Kennedys Panx Romana In Athens
Barry White!!! EmptyΔευ 16 Ιουλ 2018, 23:02 από andreas rocco

» Jim Morrison
Barry White!!! EmptyΤρι 03 Ιουλ 2018, 15:30 από andreas rocco

» Iron Maiden
Barry White!!! EmptyΤρι 03 Ιουλ 2018, 14:07 από andreas rocco

» ροκ φεστιβαλ 2018
Barry White!!! EmptyΔευ 25 Ιουν 2018, 23:49 από Βυζαντινος21

»  Iron Maiden - Trought the years (2016)
Barry White!!! EmptyΔευ 03 Απρ 2017, 19:47 από cronoschelsea

» Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ UP THE IRONS 10-11-2013
Barry White!!! EmptyΔευ 03 Απρ 2017, 19:44 από cronoschelsea

» Τα ροκ ημερολόγια - Ιστορική επανέκδοση
Barry White!!! EmptyΔευ 03 Απρ 2017, 19:39 από cronoschelsea

» GALLAGHER & LYLE
Barry White!!! EmptyΠαρ 24 Μαρ 2017, 06:22 από uxk6000

» Η 10η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής Vinyl is Back - Εκεί που συμβαίνει! 17, 18, 19 Μαρτίου 2017 στο «Μουσείο Αυτοκινήτου»
Barry White!!! EmptyΤρι 14 Μαρ 2017, 12:39 από DJL

» 10 VINYL IS BACK – ΤΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Barry White!!! EmptyΤρι 14 Μαρ 2017, 12:27 από sissy

» Οι Dropkick Murphys ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Barry White!!! EmptyΤρι 14 Φεβ 2017, 19:58 από Τζίνα

» Το αντίο των θρυλικών Black Sabbath
Barry White!!! EmptyΤρι 07 Φεβ 2017, 10:47 από DJL

» Vinyl is Back 17-19 Μαρτίου 2017 Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής
Barry White!!! EmptyΣαβ 21 Ιαν 2017, 00:18 από DJL

» 10 εμβληματικές μασκότ metal συγκροτημάτων και η ιστορία τους
Barry White!!! EmptyΠεμ 19 Ιαν 2017, 23:03 από DJL

» Απίστευτη διασκευή στο “Ήτανε Μια Φορά” του Ξυλούρη από Μάριο Λούπαση- Μάνο Παπαδάκη, με αναφορές σε Iron Maiden & Deep Purple!
Barry White!!! EmptyΤετ 18 Ιαν 2017, 18:12 από DJL

» Kansas ~ Dust in the Wind
Barry White!!! EmptyΠαρ 13 Ιαν 2017, 18:15 από DJL

» Γιάννης Δρόλαπας - Δεν «πρόδωσε» ποτέ την ροκ για τα φράγκα
Barry White!!! EmptyΤρι 10 Ιαν 2017, 08:31 από DJL

» Όταν οι Motörhead έπαιξαν για πρώτη φορά στην Αθήνα, τον Μάρτιο του 1988
Barry White!!! EmptyΠαρ 30 Δεκ 2016, 13:39 από DJL

» ROCK Ρεβεγιόν 2017 - 31 Δεκεμβρίου στο THESIS ROCK CAFE
Barry White!!! EmptyΤρι 27 Δεκ 2016, 14:55 από DJL

» Maidenance live at Lazy Club – 30/12/2016
Barry White!!! EmptyΣαβ 24 Δεκ 2016, 19:02 από DJL

» 2016 - Ο μουσικός απολογισμός της χρονιάς!
Barry White!!! EmptyΣαβ 24 Δεκ 2016, 16:03 από DJL

» Σαν σήμερα ειπώθηκε για πρώτη φορά η ωραιότερη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Barry White!!! EmptyΤρι 20 Δεκ 2016, 22:57 από DJL

» Είδαμε «Mouniall» με τον Τζίμη Πανούση στο Can Can
Barry White!!! EmptyΔευ 19 Δεκ 2016, 23:01 από DJL

» Η αληθινή ιστορία του Magic Bus, που τραγούδησαν οι Τρύπες.
Barry White!!! EmptyΔευ 19 Δεκ 2016, 22:49 από sissy

» Το παζάρι Δίσκων του An Club & AN Groundfloor (2 χώροι-1παζάρι) ΚΥΡIΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Barry White!!! EmptyΚυρ 18 Δεκ 2016, 03:33 από DJL

» Τι σημαίνει η λέξη «ζαβαρακατρανέμια» στο τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη;
Barry White!!! EmptyΚυρ 18 Δεκ 2016, 02:40 από DJL

»  VINYL IS BACK for good and is here to stay!!! Τριήμερο μουσικής και...βινυλίων!
Barry White!!! EmptyΠεμ 15 Δεκ 2016, 11:31 από DJL

» Πλειστηριασμοί Δίσκων Vinyl is Back Δεκεμβρίου!
Barry White!!! EmptyΤετ 07 Δεκ 2016, 00:50 από DJL

» Νέο άλμπουμ από τους Kreator - Gods Of Violence. Δείτε το Official Video
Barry White!!! EmptyΚυρ 04 Δεκ 2016, 15:54 από DJL

» Maggot Brain-Funkadelic (Maggot Brain-1971)
Barry White!!! EmptyΣαβ 03 Δεκ 2016, 22:41 από sissy

» Η «μεγάλη εικόνα» 6 εξωφύλλων κλασικών δίσκων
Barry White!!! EmptyΠεμ 01 Δεκ 2016, 21:14 από DJL

» Vinyl is Back: Αναλυτικά το πρόγραμμα της μεγαλύτερης γιορτής των δίσκων βινυλίου!
Barry White!!! EmptyΤρι 29 Νοε 2016, 12:44 από DJL

» MADE IN GREECE
Barry White!!! EmptyΤρι 29 Νοε 2016, 01:10 από DJL

» Παύλος Σιδηρόπουλος & Οι Απροσάρμοστοι - Συνέντευξη του στο Ποπ & Ροκ τον Σεπτ. του 1982
Barry White!!! EmptyΣαβ 26 Νοε 2016, 13:01 από DJL

» Μοτοσυκλετες ΚΑΙ φιλοι vol 2 - ΠΑΡΤΥ ΡΕΦΕΝΕ Το Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου
Barry White!!! EmptyΠαρ 25 Νοε 2016, 11:24 από DJL

» Ο Τζίμης Πανούσης στο Can Can
Barry White!!! EmptyΤρι 22 Νοε 2016, 21:05 από cronoschelsea

» Τάκης Ανδρούτσος - Η κιθάρα των Πελόμα Μποκιού
Barry White!!! EmptyΚυρ 20 Νοε 2016, 12:19 από DJL

» Η ΓΙΟΡΤΗ-GOIN' THROUGH
Barry White!!! EmptyΠεμ 17 Νοε 2016, 12:16 από sissy

» Ο PAT TRAVERS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Barry White!!! EmptyΤετ 16 Νοε 2016, 22:33 από DJL

Παρόντες χρήστες
10 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 10 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 117, στις Παρ 02 Ιαν 2015, 20:08
Πιο αναγνωσμένα θέματα
ΙΝΔΙΑΝΟΙ.......
5 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΣΤΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΑΣ
Φιλίες
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ UP THE IRONS 10-11-2013
10 εμβληματικές μασκότ metal συγκροτημάτων και η ιστορία τους
Up The Irons Party
Καλημέρα!... με αναμνήσεις...
Η Θρυλική Route 66
Progressive Metal
Μοιραστείτε
 

 Barry White!!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
an-gi
Admin
an-gi

Αριθμός μηνυμάτων : 1099
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2013
Τόπος : Rockland

Barry White!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Barry White!!!   Barry White!!! EmptyΠεμ 28 Νοε 2013, 16:24

Barry White!!! 1rso_37_min
Ο Barry White είναι αμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός και μουσικός παραγωγός. Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1944 και πέθανε στις 4 Ιουλίου του 2003.
Σημείωσε μεγάλη επιτυχία, κυρίως, στη δεκαετία του 1970. Ασχολήθηκε με διάφορα είδη μουσικής όπως soul, funk και disco. Τα πρώτα τραγούδια του, που έγιναν επιτυχίες, ήταν τα "You're the First, the Last, My Everything" και "Can't Get Enough of Your Love, Babe".
Πολλά από τα άλμπουμ και τα single, που κυκλοφόρησε έγιναν χρυσά και πλατινένια. Έχει πουλήσει περισσότερα από 100 αντίτυπα δίσκων και έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy.
Ο Barry White γεννήθηκε στο Τέξας. Είχε έναν αδερφό, τον Darryl που ήταν 13 χρόνια μικρότερος από τον εκείνον. Ο Barry μεγάλωσε ακούγοντας κλασσική μουσική από την συλλογή δίσκων της μητέρας του. Άρχισε να παίζει πιάνο σε μικρή ηλικία, παίζοντας ό,τι άκουγε μέσα από τα τραγούδια.
Στη διάρκεια της εφηβείας του, έμπλεξε με τον αδερφό του σε παρανομίες και σε ηλικία 17 ετών μπήκε φυλακή, καθώς έκλεψαν 30.000 δολάρια!
Στην παραμονή του στην φυλακή άκουγε συχνά το τραγούδι του Elvis Presley ‘It's Now or Never’, το οποίο τον έκανε, όπως είπε, να αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής του.
Μετά την αποφυλάκισή του, αποφάσισε να ασχοληθεί με την μουσική και έτσι το 1960 άρχισε να τραγουδάει μαζί με διάφορα γκρουπ. Παράλληλα, ξεκίνησε να ασχολείται και με την παραγωγή δίσκων. Το 1972 ανέλαβε την παραγωγή δίσκου ενός γυναικείου συγκροτήματος, των ‘Love Unlimited’.
Το 1973 αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα και να εγκαταλέιψει τις συμμετοχές στα γκρουπ. Κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, με τίτλο ‘’I've Got So Much to Give’’, ο οποίος έγινε χρυσός!
Έναν χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε τον δίσκο ‘’Can't Get Enough’’.
Συνέχισε να κυκλοφορεί νέους δίσκους κάθε χρόνο. Το τραγούδι "You're the First, the Last, My Everything" έγινε μεγάλη επιτυχία το 1974.
Το 1975 κυκλοφόρησε το άλμπουμ ‘’Just Another Way to Say I Love You’’, από το οποίο ξεχώρισε το τραγούδι "What Am I Gonna Do with You".
Οι επιτυχίες του Barry White συνεχίστηκαν. Το 1976 κυκλοφόρησε ένα ακόμα άλμπουμ με τον τίτλο ‘’Let the Music Play’’. Μέσα από αυτόν το δίσκο, το ομώνυμο τραγούδι είναι το single που ξεχώρισε αμέσως!
Το 1977 κυκλοφόρησε το δίσκο ‘’Barry White Sings for Someone You Love’’.
Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να κυκλοφορεί δίσκους, σχεδόν κάθε χρόνο. Μετά το 1977 ακολούθησαν τα άλμπουμ : ‘’The Man’’ (1978), ‘’The Message Is Love’’(1979), ‘’Sheet Music’’ (1980), ‘’Beware!’’ (1981), ‘’Change’’ (1982) και ‘’Dedicated’’ (1983).
Στα τέλη του 1983 αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την δισκογραφία και για 4 χρόνια δεν κυκλοφόρησε κανένα δίσκο.
Επέστρεψε δυναμικά το 1987, με την κυκλοφορία του δίσκου ‘The Right Night & Barry White’, ενώ δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το άλμπουμ ‘’The Man Is Back!’’.
Το 1991 κυκλοφόρησε έναν ακόμα δίσκο με τίτλο ‘’Put Me in Your Mix’’.
Μετά από αυτόν τον δίσκο, Barry White έκανε ένα ακόμη διάλειμμα, για 3 χρόνια αυτή τη φορά, από την δισκογραφία και επανήλθε το 1994 με τον δίσκο ‘’The Icon Is Love’’.
Το 1999 κυκλοφόρησε τον τελευταίο του δίσκο, με τίτλο ‘’Staying Power’’ που έγινε αμέσως χρυσός.

Δισκογραφία:

I've Got So Much to Give (1973)

Stone Gon' (1973)

Can't Get Enough (1974)

Just Another Way to Say I Love You (1975)

Let the Music Play (1976)

Is This Whatcha Wont? (1976)

Barry White Sings for Someone You Love (1977)

The Man (1978)

The Message Is Love (1979)

I Love to Sing the Songs I Sing (1979)

Sheet Music (1980)

Beware! (1981)

Change (1982)

Dedicated (1983)

The Right Night & Barry White (1983)

The Man Is Back! (1989)

Put Me in Your Mix (1991)

The Icon Is Love (1994)

Staying Power (1999)
Barry White!!! Default
You Are The First, My Last, My Everything
Barry White!!! Default
Can't get enough of your Love, Babe
Barry White!!! Default
Practice What You Preach
Barry White!!! Spacer
Barry White!!! Default
Never Gonna Give You Up
Barry White!!! Default
I'm Gonna Love You Just A Little Bit More...
Barry White!!! Default
Your Sweetness Is My Weakness
Barry White!!! Spacer
Barry White!!! Default
Tina Turner & Barry White - In Your Wildest Dreams
Barry White!!! Default
You See The Trouble With Me
Barry White!!! Default
Let The Music Play.


Barry White!!! DCdUdiX
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://bucovo.blogspot.com/
 
Barry White!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
UP THE IRONS :: ROCK HISTORY-
Μετάβαση σε: